Guldpengar - vi köper guld
Vi köper ditt guld!
Kontakta oss
08 - 5622 7773
Beställ ett kostnadsfritt guldpaket när du vill sälja guld
Beställ ditt kostnadsfria Guldpaket!
 
 

Jag godkänner integritetspolicyn
 
Inga avgifter
Alltid högt guldpris!
Fri frakt & försäkring
5 dagars returrätt
 

SÄLJA GULD - SÅ HÄR GÖR DU

Enkelt och tryggt med Guldpengar

Vill du sälja guld? Guldpengar köper guld från privatpersoner och företag som vill sälja guld till ett högt och marknadsmässigt pris.

Du är välkommen att sälja guld exempelvis tandguld, skrotguld, guldsmycken och investeringsguld. Vi uppdaterar våra guldpriser dagligen på vår hemsida så att du kan vara försäkrad om att du får ett bra pris för ditt guld. Har du några frågor om priset är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.
 

Vill du veta mer om våra guldpriser?
Läs mer om våra guldpriser här »

SÅ FUNKAR DET ATT SÄLJA GULD

Steg 1: Beställ på vår hemsida

Att sälja guld till Guldpengar är enkelt, tryggt men framförallt en bra affär för dig. På www.guldpengar.se kan du enkelt beställa ett guld-brev i det gula formuläret. Beställ ditt guld-brev i formuläret ovan eller genom att ringa vår kundtjänst på 08-55116161. Ditt guld-brev skickas avgiftsfritt till dig nästkommande vardag.

Du kan också  SMS:a guld-brev mellanslag personnummer till 72120

Hem till dig skickar vi en säkerhetspåse försäkrad upp till 100 000 kr, ett avtal samt ett förfrankerat rekommenderat svarskuvert. Vill du ha ditt guld returnerat skickar vid det som en försäkrad försändelse för din och vår trygghet till en kostnad om 90 kr. Läs mer i våra villkor.

Steg 2: Skicka in ditt guld

Försändelsen är försäkrad upp till 100 000 kr. Lägg dina guldföremål i säkerhetspåsen som kommer med ditt guld-brev, signera avtalet och lägg avtalet samt säkerhetspåsen i det rekommenderade förfrankerade svarskuvertet.

Posta ditt guld-brev hos närmaste postombud eller postkontor. Det kvitto du får av Posten fungerar som ditt försäkringsbevis. Spara det därför på en säker plats. 

Fri frakt och försäkring ingår när du väljer att sälja guld till Guldpengar. 

 

Steg 3: Värdering och utbetalning

Utbetalning sker inom 4 bankdagar. Efter att vi har mottagit din försändelse värderas dina guldföremål av våra erfarna guldtekniker. Via SMS och e-post informerar vi dig sedan om vårt guldpris och betalar in köpesumman på av dig angivet bankkonto.

Om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd, har du hos Guldpengar alltid 5 dagars ångerrätt. Läs mer i våra villkor.

Sälja guld till Guldpengar - en smart affär!

 
 
 

Prisinformation

Guldpengar betalar ett högt pris för ditt guld. Guldpriserna som meddelas på hemsidan betalas ut till kunden motsvarande guldföremålens vikt och guldhalt.
Läs mer om guldpris här »
 
Värdering......................................... 0kr
Frakt...............................................
0kr
Försäkring.......................................
0kr
Se våra villkor
 
Guld - vi köper guld till ett högt guldpris
Guldpengar, Copyright® 2015 GULDPENGAR®,
Telefon Kundtjänst 08 - 5622 7773
Hos Polisen registrerad guldhandlare AA-572-77909-08
 
Vi samarbetar med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och Polisen. Allt guld som köps in av oss rapporteras till berörda polismyndigheter och förvaras enligt lag av oss under 30 dagar så att allt guld kan kontrolleras.