Guldpengar - vi köper guld
Vi köper ditt guld!
Kontakta oss
08 - 5622 7773
Beställ ett kostnadsfritt guldpaket när du vill sälja guld
Beställ ditt kostnadsfria Guldpaket!
 
 

Jag godkänner integritetspolicyn
 
Inga avgifter
Alltid högt guldpris!
Fri frakt & försäkring
5 dagars returrätt
 

SÄLJA GULD PÅ PANTBANKEN?

Panta guld eller sälja guld?

Har du guld som du funderar på om du ska sälja eller panta guld? En del väljer att vända sig till en pantbank när de vill sälja guld men priset du får är ofta högre om du säljer ditt guld istället för att panta och belåna det. Hos oss på Guldpengar har du alltid 5 dagars ångerrätt, men om du är osäker kan du alltid titta på alternativ som att belåna ditt guld och fördelen är att du då kan köpa tillbaka ditt guld. Inom koncernen har vi 24Pantbank som driver en traditionell pantbanksrörelse med fokus på ädelmetaller och guld.

Guldpengar smälter som regel ned allt guld vilket innebär att ditt guld inte riskerar att komma ut på en andrahandsmarknad.

Belåna och panta ditt guld hos 24Pantbank!

Att panta eller gå till panten har genom tiderna varit förenat med skam. Att panta guld innebär egentligen att du lånar på guld eller silverföremål och är ett mycket gammalt sätt att låna pengar på eftersom man lämnar en säkerhet för ett lån. 


Vill du låna på guld?
Guldpengar bedriver själv inte någon pantbanksverksamhet. Inom koncernen öppnade vi vår första pantbank våren 2011. För mer information om vår pantbank besök www.24pantbank.se

Belåna ditt guld


Vill du belåna guld? Inom koncernen ingår numera 24Pantbank där du kan belåna guld. För mer information besök www.24pantbank.se
 
 

Prisinformation

Guldpengar betalar ett högt pris för ditt guld. Guldpriserna som meddelas på hemsidan betalas ut till kunden motsvarande guldföremålens vikt och guldhalt.
Läs mer om guldpris här »
 
Värdering......................................... 0kr
Frakt...............................................
0kr
Försäkring.......................................
0kr
Se våra villkor
 
Guld - vi köper guld till ett högt guldpris
Guldpengar, Copyright® 2015 GULDPENGAR®,
Telefon Kundtjänst 08 - 5622 7773
Hos Polisen registrerad guldhandlare AA-572-77909-08
 
Vi samarbetar med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och Polisen. Allt guld som köps in av oss rapporteras till berörda polismyndigheter och förvaras enligt lag av oss under 30 dagar så att allt guld kan kontrolleras.