Guldpengar - vi köper guld
Vi köper ditt guld!
Kontakta oss
08 - 5622 7773
Beställ ett kostnadsfritt guldpaket när du vill sälja guld
Beställ ditt kostnadsfria Guldpaket!
 
 

Jag godkänner integritetspolicyn
 
Inga avgifter
Alltid högt guldpris!
Fri frakt & försäkring
5 dagars returrätt
 

Integritetspolicy

StureG AB ("vi" eller “oss”) är engagerade i att skydda och respektera din integritet i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Denna policy anger hur de personuppgifter du lämnar till oss kommer att behandlas. Vänligen läs följande noggrant för att förstå våra rutiner beträffande dina uppgifter.

Personuppgiftsansvarig är StureG AB, 559056-4059, Birger Jarlsgatan 21, 111 45 Stockholm

1. Information vi samlar in från dig
Vi samlar in och bearbetar de uppgifter du ger oss genom att fylla i vårt säljformulär på vår webbplats www.guldpengar.se ("vår webbplats") eller genom att kommunicera med oss via telefon, e-post eller på annat sätt.

2. Användning av informationen
Vi använder endast din information för att utföra våra skyldigheter som följer av din försäljning av ädla metaller och för att kunna förse dig med den information som du begär av oss. Vi delar inte dina uppgifter med någon tredje part.

Vid frågor kring detta kontakta oss gärna på [email protected] eller på 08-56 22 77 73.

3. Säkerhet för din information
Vi kommer att vidta samtliga rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av din information.

4. Policyändringar
Eventuella förändringar som vi gör i vår integritetspolicy i framtiden kommer att läggas ut på denna sida och vid behov meddelas dig via e-post.

5. Dina rättigheter
Vår webbplats kan från tid till annan innehålla länkar till och från webbplatser. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser vänligen observera att dessa webbplatser har sin egen integritetspolicy och att vi inte tar något ansvar eller ansvar för dessa policyer. Vänligen kontrollera dessa policyer innan du skickar personliga uppgifter till dessa webbplatser.

6. Tillgång till information
Du har rätt att få tillgång till samtlig information som vi har om dig när som helst. Kontakta oss då gärna på [email protected] eller på 08-56 22 77 73.

7. Kontakt
Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller vår behandling av din information, kontakta oss gärna på [email protected] eller på 08-56 22 77 73.


Guld - vi köper guld till ett högt guldpris
Guldpengar, Copyright® 2015 GULDPENGAR®,
Telefon Kundtjänst 08 - 5622 7773
Hos Polisen registrerad guldhandlare AA-572-77909-08
 
Vi samarbetar med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och Polisen. Allt guld som köps in av oss rapporteras till berörda polismyndigheter och förvaras enligt lag av oss under 30 dagar så att allt guld kan kontrolleras.