Guldpengar - vi köper guld
Vi köper ditt guld!
Kontakta oss
08 - 5622 7773
Beställ ett kostnadsfritt guldpaket när du vill sälja guld
Beställ ditt kostnadsfria Guldpaket!
 
 

Jag godkänner integritetspolicyn
 
Inga avgifter
Alltid högt guldpris!
Fri frakt & försäkring
5 dagars returrätt
 

guld-brev

Det är enkelt att beställa ett guld-brev

På www.guldpengar.se kan du enkelt beställa ditt guld-brev. Du beställer ditt guld-brev i formuläret ovan. Du kan också ringa vår kundtjänst på 08-5511 61 61 om du har några frågor. Ditt guld-brev skickas avgiftsfritt till dig senast nästkommande vardag.

Det är välkommen att testa vår tjänst om du vill sälja guld. Vårt guld-brev innehåller en säkerhetspåse försäkrad upp till 100 000 kr, ett avtal samt ett förfrankerat rekommenderat svarskuvert.

Beställ ett guld-brev hos guldpengar.
 
 

Att beställa ett guld-brev och skicka in guld

Försändelsen är försäkrad upp till 100 000kr. Lägg dina guldföremål i säkerhetspåsen som kommer med ditt guld-brev, signera avtalet och lägg avtalet samt säkerhetspåsen i det rekommenderade förfrankerade svarskuvertet.

Posta ditt guld-brev hos närmaste postombud eller postkontor. Det kvitto du får av Posten fungerar som ditt försäkringsbevis. Spara det därför på en säker plats. 

Fri frakt och försäkring ingår när du skickar in ditt guld med vårt guld-brev!

 

Värdering och utbetalning till ditt bankkonto

Utbetalning sker inom fyra bankdagar. Efter att vi har mottagit din försändelse värderas dina guldföremål av våra erfarna guldtekniker. Via SMS och e-post informerar vi dig sedan om vårt guldpris och betalar in köpesumman på av dig angivet bankkonto.

Om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd med värderingen av ditt guld, har du hos Guldpengar alltid 5 dagars ångerrätt.

 
 
 

Prisinformation

Guldpengar betalar ett högt pris för ditt guld. Guldpriserna som meddelas på hemsidan betalas ut till kunden motsvarande guldföremålens vikt och guldhalt.
Läs mer om guldpris här »
 
Värdering......................................... 0kr
Frakt...............................................
0kr
Försäkring.......................................
0kr
Se våra villkor
 
Guld - vi köper guld till ett högt guldpris
Guldpengar, Copyright® 2015 GULDPENGAR®,
Telefon Kundtjänst 08 - 5622 7773
Hos Polisen registrerad guldhandlare AA-572-77909-08
 
Vi samarbetar med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Statens Provningsanstalt) och Polisen. Allt guld som köps in av oss rapporteras till berörda polismyndigheter och förvaras enligt lag av oss under 30 dagar så att allt guld kan kontrolleras.